| ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
eirin85
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Τρι Δεκ 06, 2011 10:11 pm | |
| Καλησπέρα σε όλους. Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν οι επιτυχόντες ειρηνοδίκες (28-11-2011 πίνακας ΑΠ) θα διοριστούν άμεσα ή μετά από 4μηνο σεμινάριο-πρακτική στην σχολή δικαστών (ΕΣΔΙ)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. | |
|
| |
EL JUEZ-3
Αριθμός μηνυμάτων : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2011 Τόπος : ECUADOR
| Θέμα: 329 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ??? ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... Τετ Δεκ 07, 2011 11:55 am | |
| ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ?? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Π. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ "8", ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 329 ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟ (ΜΑΚΑΡΙ) ή ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ)? | |
|
| |
eirin85
| Θέμα: Απ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Τετ Δεκ 07, 2011 6:35 pm | |
| | |
|
| |
EL JUEZ-3
Αριθμός μηνυμάτων : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 11/07/2011 Τόπος : ECUADOR
| Θέμα: ΖΗΤΩΩΩΩΩ... Πεμ Δεκ 08, 2011 12:14 am | |
| ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...
80 ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ "ΖΗΤΩ"... | |
|
| |
eirin85
| Θέμα: Απ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Πεμ Δεκ 08, 2011 9:06 am | |
| Ελπίζω να φτάνουν, πάντως, για αποχώρηση κάποιων από εμάς μετά 5ετία από παραμεθόριες περιοχές. | |
|
| |
thathelanamoun
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Πεμ Δεκ 08, 2011 12:05 pm | |
| - eirin85 έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους. Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει αν οι επιτυχόντες ειρηνοδίκες (28-11-2011 πίνακας ΑΠ) θα διοριστούν άμεσα ή μετά από 4μηνο σεμινάριο-πρακτική στην σχολή δικαστών (ΕΣΔΙ)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Οι υπάλληλοι του υπουργείου μέχρι τώρα δεν γνωρίζουν αν θα παρακολουθήσουμε σεμινάριο στη Σχολή, αλλά θα έχουν περισσότερες πληροφορίες μετά τη δημοσίεση του πίνακα στο ΦΕΚ (οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου απεργούν). Λέγεται ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των διοριστέων από 80 σε 115, αν εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών. Γνωρίζετε αν μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου οι Ειρηνοδίκες τοποθετούνται σε διαφορετικό Ειρηνοδικείο ή παραμένουν σε εκείνο που υπηρέτησαν ως δόκιμοι; | |
|
| |
eirin85
| Θέμα: Απ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Πεμ Δεκ 08, 2011 6:57 pm | |
| Κατ΄αρχήν σιδεροκέφαλος. Αναφορικά με την απορία χωρίς να μπορώ να απαντήσω 100% , αναφερόμενος στην περίπτωσή μου, σου λέω ότι, αν και παρήλθε το 4μηνο ορκίστηκα "μετά επιτυχή δοκιμασία'' μετά από 1 περίπου έτος από την εγγραφή μου ως δόκιμος προφανώς για λόγους διαδικαστικούς, συνεδρίαση ολομέλειας, αποστολή απόφασης σε υπουργείο δικαιοσύνης, φεκ κλπ Μετά την ανωτέρω διαδικασία, κάποιοι συνάδελφοι της σειράς μου μετατέθηκαν-αποσπάστηκαν. Και πρακτικά όμως οι μεταθέσεις επιγραφόμενες στις αποφάσεις του ΑΔΣ ως 'θέματα ειρηνοδικών' προφανώς προυποθέτουν ορκωμοσία και όχι΄δόκιμους ειρηνοδίκες, ούτε (κατά νομική ακριβολογία) και πάροδο τετραμήνου χωρίς ορκωμοσία αφού από αυτή και τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ πληρούται η προυπόθεση της ισοβιότητας. Άρα λογικά κάποιος μπορεί να μετατεθεί μετά την ορκωμοσία. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ | |
|
| |
thathelanamoun
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 Παρ Δεκ 09, 2011 9:50 am | |
| - eirin85 έγραψε:
- Κατ΄αρχήν σιδεροκέφαλος. Αναφορικά με την απορία χωρίς να μπορώ να απαντήσω 100% , αναφερόμενος στην περίπτωσή μου, σου λέω ότι, αν και παρήλθε το 4μηνο ορκίστηκα "μετά επιτυχή δοκιμασία'' μετά από 1 περίπου έτος από την εγγραφή μου ως δόκιμος προφανώς για λόγους διαδικαστικούς, συνεδρίαση ολομέλειας, αποστολή απόφασης σε υπουργείο δικαιοσύνης, φεκ κλπ Μετά την ανωτέρω διαδικασία, κάποιοι συνάδελφοι της σειράς μου μετατέθηκαν-αποσπάστηκαν. Και πρακτικά όμως οι μεταθέσεις επιγραφόμενες στις αποφάσεις του ΑΔΣ ως 'θέματα ειρηνοδικών' προφανώς προυποθέτουν ορκωμοσία και όχι΄δόκιμους ειρηνοδίκες, ούτε (κατά νομική ακριβολογία) και πάροδο τετραμήνου χωρίς ορκωμοσία αφού από αυτή και τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ πληρούται η προυπόθεση της ισοβιότητας. Άρα λογικά κάποιος μπορεί να μετατεθεί μετά την ορκωμοσία. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πλήρη απάντηση! | |
|
| |
| ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΣ 2011 | |
|